Microscal producten gebruikt u om de decals nog mooier uit te laten komen op uw model. De "drager" van de decal wordt hierdoor nog soepeler na het aanbrengen waardoor deze meer lijkt te versmelten in de ondergrond.  

  • Micro-set flesje 29,5ml      prijs per flesje € 6.95
  • Micro-sol flesje 29,5ml      prijs per flesje € 6.95

Micro Set decal setting solution, verhoogt de hechting en maakt uw decals iets week waardoor deze beter over rondingen of oneffen ondergronden vallen. Micro Set zorgt voor een betere hechting op gelakte en ongelakte ondergronden.Het kan gebruikt worden op ondergronden gelakt met oliebasis lakken om te zorgen dat deze niet de decal aantasten, en dat de decal goed hecht.

Door deze hogere hechting en het week maken van de decal, zakken de decal vlakker op de ondergrond waardoor deze minder goed zichtbaar zijn. De randjes worden ook iets minder scherp waardoor het net lijkt of uw decal direct op de ondergrond is geprint/geverfd.

Tevens zorgt Micro Set er voor dat er minder snel opnieuw luchtbelletjes onder de decal vormen op oneffen ondergronden. Voor hele complexe ondergronden kunt u het beste Micro Sol ipv Micro Set gebruiken.

LET OP!!! Micro Set maakt de decal week en dus zeer kwetsbaar!!

U brengt Micro set dun aan op de stof-, vuil- en vetvrije ondergrond waarna u hier de decal in plaatst en juist positioneert. Dep voorzichtig de decal droog en op zijn plek vast met een stof en pluisvrij doekje of tissue. Raak de decal nog zo min mogelijk aan gezien het Micros Set al direct begint te werken en de decal kwetsbaar wordt. Indien gewenst kunt u direct na het plaatsen van de decal in het Micro Set nog snel met een zachte platte penseel een klein beetje Micro Set aan brengen. Doe dit wel binnen enkele seconde om de kans op beschadiging van de decal te voorkomen. Mocht na 1 behandeling het gewenste resultaat niet behaald zijn, kunt u de decal nogmaals aantippen met een zacht penseel en wat Micro Set of beter nog Micro Sol.


 

Micro Sol decal setting solution, maakt uw decals week waardoor deze beter over rondingen of zeer oneffen ondergronden vallen. In de modelbouw wordt het veel gebruikt om decals te plaatsen op cockpits met hele kleine knopjes, wijzertjes etc de decal vormt zich over de hele ondergrond. Micro Sol maakt de decal zeer flexibel en verhoogt tevens de hechting iets.

LET OP!!! Micro Sol maakt de decal week en dus zeer kwetsbaar!!

U brengt Micro sol dun aan op de stof-, vuil- en vetvrije ondergrond waarna u hier de decal in plaatst. Raak de decal nog zo min mogelijk aan gezien het Micro Sol al direct begint te werken.

Indien gewenst kunt u direct na het plaatsen van de decal in het Micro Sol nog snel met een zachte platte penseel een klein beetje Micro Sol aan brengen. Doe dit wel binnen enkele seconde om de kans op beschadiging van de decal te voorkomen. Mocht na 1 behandeling het gewenste resultaat niet behaald zijn, kunt u de decal nogmaals aantippen met een zacht penseel en wat Micro Sol. 

Prijzen inclusief 21% BTW.